kuala lumpur: aesop store opening

© aesop

aesop has opened new store at the lot 10 shopping mall in kuala lumpur. the store is a renewed collaboration with kerstin thompson architects, and similar to previous projects of the melbourne-based practice the interior exemplifies a preference for an understated aesthetic. the elongated space features all the retail hallmarks of the australian cosmetics brand. a large cantilevered steel structure houses a demonstration sink, fitted with utilitarian pipes and taps, and its design is reiterated in a cantilevered lightbox on the wall opposite. the sales counter and shelving system are crafted from blackened steel with grey felt walls accented by complementary burnt orange fabric. heightening the sophistication is filtered light, shaped by recessed linear slots that repeat in form throughout a felt-wrapped ceiling. the shop carries aesop's complete range of skin, body and hair care products. location: lot 10 mall, 50 jalan sultan ismail, shop g4 [bukit bintang].

© aesop